Picart Print Shop

Studio foto pentru familie si copii.

Fie ca esti gravida, fie ca ai un bebelus, copil sau vrei un tablou cu familia ta, aici esti unde trebuie. In oricare situatie te-ai afla, noi avem solutii pentru tine.


Pe tine, draga graviduta, dorim sa te facem sa te simti minunat, faptul ca in tine se dezvolta o viata este unul dintre cele mai frumoase experiente din viata ta! Meriti sa pastrezi aceasta imagine pentru totdeauna.

Daca esti tanara mamica si vrei ca bebelusul tau sa aiba fotografii unice din perioada primului anisor de viata, avem pentru el o multime de obiecte de recuzita, imbracaminte, paturici, numai bune sa il puna cat mai mult in valoare.


Copilasul tau este mai mare? Nu-i nimic.. Avem rabdare, perseverenta si multe idei pentru copilul tau. Se va distra, se va juca si, cel mai important, va avea o amintire frumoasa pentru totdeauna. Iar daca e in perioada adolescentei, ii vom pune in valoare frumusetea si tineretea lui.


De asemenea, suntem siguri ca iti doresti un tablou de familie, un tablou care sa fie admirat de toata lumea, care sa va reprezinte dragostea  si sufletul vostru ca si intreg. Fotografiile cu familia ta vor spune totul.

Te invitam sa descoperi galeriile foto din dreapta, sa descoperi lumea bucuriei, a dragostei, ochii mici, mari, sufletul familiei. Familia inseamna acasa! Familia este totul!

    Momentan nu exista galerii.